Příručka randění

Znáte to, první schůzka vám může vždy přijít trochu stresující. Srdce vám buší jako o život, dlaně máte zpocené, a na tvářích se objevují červené ruměnce. Ocitáte se na prahu něčeho nového a vzrušujícího. Je to okamžik, kdy se setkáte se svým vyvoleným a společně začínáte psát první kapitolu vašeho příběhu. Ale jak úspěšně začít […]

Znáte to, první schůzka vám může vždy přijít trochu stresující. Srdce vám buší jako o život, dlaně máte zpocené, a na tvářích se objevují červené ruměnce. Ocitáte se na prahu něčeho nového a vzrušujícího. Je to okamžik, kdy se setkáte se svým vyvoleným a společně začínáte psát první kapitolu vašeho příběhu. Ale jak úspěšně začít tuhle kapitolu?

Nevíte? Připravili jsme si pro vás jednoduchého průvodce ve světě randění, který vám pomůže nejen zazářit na první schůzce, ale cítit se i sebejistě. A to ať už jdete na schůzku s novým či stávajícím partnerem. 

Vzhled je nepochybně jednou z prvních věcí, které si lidé na sobě a druhých všímají. Ať už jste muž či žena, vaše vnější já hraje klíčovou roli v tom, jak na vás může partner reagovat a jak se vy sami ve své kůži cítíte. Ačkoliv byste se v ideálním světě měly soustředit na tu vnitřní krásu a kvality, vzhled je stále důležitým aspektem našeho života. Nejde jen o to, jak vypadáte, ale také o tom, jak se cítíte a jaký dojem na ostatní uděláte. 

Možná teď sedíte a ptáte se sami sebe: 'Je opravdu vzhled tak důležitý?' Pokud jste žena, jistě víte, že vkusné oblečení a líčení mohou dodat sebevědomí a ozvláštnit celkový dojem. Ale co kluci? Pro ně by vzhled mohl být stejně důležitý?

Tak se pojďte společně s námi zamyslet nad tím, jaký vliv má vzhled na randění a co by mohlo být klíčem k úspěchu.

Vsaďte na přirozený vzhled

Pro první rande doporučujeme zvolit přirozený make-up. Make-up může hrát klíčovou roli v tom, jak se budete cítit a vypadat. Je naprosto jasné, že chcete být přirozeně krásné a cítit se sebevědomě, takže lehký a jemný vzhled je jasnou volbou.

Na oči zvolte přírodní odstíny, které podtrhnou vaše oči, ale nebudou příliš výrazné a trocha řasenky dodá vašemu pohledu rozmarnost.

A co na rty? Nude, matné rtěnky nebo balzám na rty jsou skvělou volbou. Důležité je, aby se rtěnka nerozmazala, nebránila v konverzaci nebo dokonce v líbání?

Hydratujte pokožku

Základním kamenem pro zářivou pleť je hydratace. Když naše pleť není dostatečně vyživená, může promítat známky únavy, vrásek a suchých míst. Kyselina hyaluronová je známá svou schopností vázat vodu a přirozeně se nachází v naší pokožce, ale s přibývajícím věkem její hladina zkrátka klesá. Když jí zařadíte do vaší pečující rutiny, pomůže pokožku hydratovat a dodat jí plnost a mladiství vzhled. Můžete zvolit například  hydratační krém nebo sérum s touto superingrediencí. 

Co na sebe?

První rande nemusí nutně znamenat zběsilý hon za novým oblečením. Často je lepší zůstat věrní svému vlastnímu šatníku a zvolit oblečení, ve kterém se cítíte dobře a sami sebou. Vyberte proto outfit, který k vám pasuje a odráží váš osobní styl. Ať už se jedná o společenské kalhoty, džíny, šaty či sukni s halenkou. Tím zaručeně budete působit přirozeněji, což se poté pozitivně promítne v očích partnera.

A pokud jste na prvním rande nervózní a obáváte se těžkých nohou při dlouhém sezení v kině či divadle, mohou kompresní punčocháče být skvělým pomocníkem. Tyto speciální punčochy pomáhají zlepšit cirkulaci krve v nohách a snižují tak riziko nateklých nohou. Navíc vám mohou dodat pocit většího pohodlí, což na prvním rande každý z vás uvítá!

Sebevědomí je nejdůležitější!

Nakonec si pamatujte, že sebevědomí je nejdůležitější „make-up“ na první schůzce. Bez ohledu na tom, co máte na sobě či jak vypadáte. Pokud se cítíte sebevědomě, a hlavně ve své kůži, budete na rande jednoznačně zářit! Takže usmívejte se a buďte sami sebou, to je to, co vás udělá nejkrásnější.

První dojem je klíčový, avšak v první řadě je důležité zůstat sami sebou. Ale s trochou péče, upraveným vzhledem, perfektně vybraným outfitem, a především pozitivním přístupem jednoznačně zabodujete! To, co váš partner na první pohled udiví, vytvoří základní obrázek o vás, ale nezapomeňte, že první rande by mělo být hlavně o vzájemném poznávání. Hezký vzhled je jen ta dokonalá třešnička na dortu.

Takže, ať už jste na první schůzce sebevíc nervózní, bavte se a nechte se unášet touhou poznat toho druhého.